Stora Stockholmsmässan 14-15 december

17.12.2019

I helgen var det dags för Stockholmsmässan, denna gång med Nordisk vinnare. Jag och Alex åkte upp på fredags eftermiddagen och checkade in på hotellet. Med oss hade vi inga egna hundar men vi lånade med oss Julias Samojed Swedsam's Karamba of Akasha "Kiela" för att ställa ut henne där.

Lördagen började med att få äran att visa några lundehundar för kennel Eriksro, super kul och träffa Anneli och hennes hundar igen. Bakom Freydis finns hennes Eriksro Frostiga Sigge-Snygg bland annat. Solvi är ju dräktig med Viggo "Eriksro Sweet Island" som är från Eriksro, fick äran att visa hans bror Charlie "Eriksro Sweet Sugar". Sedan sprang jag tillbaka till samojedringen och visade Kiela. Kiela slutade med Excellent, ck och 3a bästa tik! Mycket roligt, Grattis Julia! 

På lördags eftermiddagen stod vi i vår lundehunds monter och informerade om vår otroligt underbara ras tillsammans med Annika och Acke. Många nyfikna och intresserade av rasen. Sedan blev det middag och drink på hotellet med vårt resesällskap Jessika och Annie. 

Söndag blev det sovmorgon och go hotellfrukost. Sedan tog vi en shopping tur på mässan innan vi åkte hemåt igen. 

Trevlig helg med härligt sällskap! Nästa år kommer vi kanske tillbaka, fast med egna hundar. 

Bildspel