A-KULLEN


Eriksro Sweet Island "Viggo"

Eriksro Sweet Island "Viggo":

Utställd med SE UCH

Viggo är en mild, tillgiven och social kille. Han älskar att ligga och gosa i knäet hos matte. Han kan också hitta på bus emellanåt.

Han har en robust kropp men ändå nätt. Fint uttryck. 

Scilling's Hekla "Solvi"

Scilling's Hekla "Solvi"

Patella: 0/0

Utställd med SE UCH

Solvi eller Stållan som hon kallas hemma är en glad, framåt och sprallig tjej. Mycket hund i liten förpackning. Alltid glad i människor och väldigt orädd av sig. Hon är tuff och kaxig med mycket ork.

Solvi är utställd enstaka gånger och blivit Svensk utställningschampion. Hon har också fått en kull 2019 med en tikvalp, Freydis som stannar kvar i kenneln. Freydis är en väldigt lovande valp som är lika tuff som sin mamma med mycket bus. 

Den 29 december föddes tre valpar! Två hanar och en tik. Solvi är en duktig mamma och allt gick smidigt. Se info nedan. 

Det är många som har hört av sig angående valp. Jag kommer inte ta några beslut för än valparna är några veckor och utanför "farozonen". Be om ursäkt om jag inte har svarat alla. Jag kommer höra av mig till alla så småningom. Jag är tacksam om ni skickar ett mejl i första hand och berättar om er. Då är det lättare att hålla koll då jag har det skrivet. Roligt att det är många som är intresserade av lundehunden! I nu läget är det eventuellt bara en hanvalp ledig men vi får vänta och se. 

Tillstånd från Länsstyrelsen Kalmar med stöd av 6 kap. 4 § djurskyddslagen att föda upp tre kullar eller fler per år.