SLS aktivitets helg 25-26 maj 2019

26.05.2019

Jag åkte upp på fredagen med Cici till årets aktivitetshelg istället för utställning i Eskilstuna på Vilsta camping. Ingen höjdare camping som jag inte rekommenderar. Jag delade stuga med Carina och hennes två tikar. Lördagen började med Agriapromenaden i förmån till Hundstallet. Vi tog upp en snabbt tempo och gick 2,5 km och ramlade in bland de 10 första. Sedan hade vi i klubben anordnat aktiviteter med först prova på Nosework sedan äggletning, agility och uppvisning av lite trix. Aktiviteterna avslutades med det klassiska Lundehundsracet! Där blev Cici 2a i år! Hon är en snabb tjej. 

Lördagen avslutades med middag för de som anmält och där blev det lotteri och auktion. Sedan också utdelning av årets champion hundar och vandringspriset till lundehundsracet. 

Söndagen blev det årsmöte och utdelning av Årets hund. En ny tillkom i styrelsen och jag själv bytte plats till ledamot och vice ordförande. 

Jag fick också träffa Cicis son ur första kullen, Ruff och också Cici och Ramns son Rollo. Jätte kul att få träffa de båda. 

En mycket trevlig helg med mycket lundehunds prat!