Senaste

02.12.2019

Det har hänt lite i kenneln sen sist. Vi har varit på lite inofficiella utställningar, och en officiell i Växjö. I Växjö slutade Whoppi med Exellent, ck och andra bästa veterantik. Ganska nöjd. Visade också Flokeheims Rangar Lothbrok, han blev andra bästa valp. Behöver växa på sig lite. Den 19 oktober var jag och Whoppi i Moheda för en inofficiell utställning. Där skrällde hon till och blev BIR, BIG 1 och så BIS 1 och dessutom BIS 3 veteran. Hon vann av alla hundar på plats!!  Underbara Whoppi. Hon tycker det är så himla kul. 

Den 24 november var vi i Ronneby för blekingemästaren, en inofficiell utställning. Med mig var Whoppi och Freydis. Whoppi kunde inte bli BIR för utställningen hade bestämt att veteraner inte kunde bli det. Men hon blev såklart bästa veteran och slutade sedan som BIS 2 veteran! Min lilla ögonsten Freydis är så himla duktig och blev BIR-valp och i finalen blev hon placerad BIS 4 valp 6-9 mån av jätte många valpar. Himla roligt att domaren väljer att döma fram lundehunden! Det var lite kort om utställningarna. 

Vardagslivet flyter på. Solvi konstateras dräktig med minst två valpar! Väntas komma runt årsskiftet. Solvis dräktighet gör att hon inte vill äta och är lite tjurigare än vanligt. Därför går det i regel inte att ha Solvi och Cici ihop till vardags. De ryker ihop. Cici har inte varit på topp och vi kämpar varje dag med mat och välmående. 

Nu väntas helger med födelsedagsfirande för mig och julstök, också en resa till Stockholm för hundmässan. Där åker jag utan mina egna hundar men ska ställa ut Julias samojed Kiela. Sedan ska vi bara ta det lugnt och invänta valpar! 

FOTOGALLERI